Kan jeg bli sammen med han igjen? Det var jeg som slo opp. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan jeg bli sammen med han igjen? Det var jeg som slo opp.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! På bursdagen min vart eg ilag med ein gut, vi hadde det kjempe kjekt også lika eg han veldig godt, det der var for 2måna ca. eg var på ein klubb 2-3 veke etter på og eg var enda ilag med han. men so vart eg Bff med ein annar gut, Han viste at eg hadde kjæreste. (for han e bff med han eg var ilag med) på skulen so var eg masse med han for eg går på ungdom skulen. eg vart ilag med ein som e 1 år mindre ein meg. e det gale? Men han guten gjorde sån eg var forelska i han so eg var ikkje so forelska i den guten eg var ilag med so eg slo opp med han også ein veke - 2veke so vart eg ilag med han som likte meg, han har slått opp med meg no då... men eg har forsatt følelse for han eg var ilag med først! han lika meg enda og da. men ka e best? kan eg bli sammen med han igjen? eg angra sykt at eg slo opp med han! Han betyr veldig masse for meg! eg hadde det veldigt koselgt med han, men han andre eg vart ilag med var det ikkje so koseligt! må eg vente til dette åre e over til å bli sammen med han? eg veit ikkje ka eg skal gjere.

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer