Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke slutte å tenke på henne

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er 12 år og er forelsket i en jente som er fjorten og vi bor rund 3 timer fra verandre vi møttes på een ferie og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg har sagt at jeg liker henne men hene bare ignorerer meldingene mine, og jeg klarer ikke å slutte å tenke på henne, nå går jeg bare rundt å være trist, jeg følte meg mye mer gladere når jeg var med henne, jeg gråter når jeg legger meg får jeg savner henne sånn, og jeg vet at det er umulig for meg og henne for å være sammen, pliss hjelp meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Du befinner deg ikke i en lett situasjon akkurat nå, men den kommer til å endre seg snart. Jeg vil foreslå at du venter litt med å snakke til henne. Du har vist tydelig at du er interessert, og foreløpig er det ikke noe mer du kan gjøre. Når det har gått en liten stund, kan du kontakte henne igjen. Hvis hun fortsatt ikke svarer, bør du kanskje prøve å glemme henne. Det er ikke lett, men etter hvert kommer du til å klare det. Selv om du er trist nå, er jeg sikker på at du vil føle deg mye bedre når det har gått litt tid. Prøv å gjøre ting du liker og som får deg i godt humør. Finn på noe morsomt sammen med venner og bruk tid på hobbyene dine. Når tanken om jenta du liker kommer, ikke prøv å skyve den unna. Da greier du i hvert fall ikke slutte å tenke på henne. Si heller til deg selv at det er greit at tanken er der, og at den med tiden vil forsvinne. Etter en stund vil du finne jenter du liker enda mer, og som liker deg tilbake. Ting som dette går alltid over - det er helt sant. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse