Hopp til hovedinnholdet

Blir bare forelsket i eldre menn. Forelsket i læreren. 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg lurer noe, jeg er ikke sikker på meg selv når det kommer til gutter jeg blir ikke forelsket i gutter på min egen alder bare menn som er i alder 20 jeg har en lærer som er mann jeg tenker på han hver eneste dag og minutt, jeg drømmer og han hver eneste natt, om at han kysser meg, jeg har lyst til og slutte og tenke på han. håper dere kan svare meg. PS jeg holde på og slå til han i gym timen men jeg så han rett i øynene og bare gikk med gråten i halsen.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det viktigste å gjøre når man skal komme over en person, er å tvinge seg selv til å tenke at det aldri kommer til å bli noe mellom dere to. Dersom du går rundt og drømmer om at han skal kysse deg en dag blir det veldig vanskelig for deg å komme over han! Klarer du derimot å tenke at det aldri kommer til å skje, at det er helt umulig, blir ting mye lettere. For å få til dette er det lurt å holde seg opptatt. Ikke avsett tid til å sitte på rommet og tenke på han for eksempel. Ta musikk på ørene, ta en joggetur, vær med venner, spill et spill med familien, gjør lekser eller hold på med en aktivitet du liker. Hold deg i aktivitet! Les artiklene under kalt "Kjærlighetssorg" og "Forelska i læreren" for tips til hvordan du kan komme over han. 

Når det gjelder gutter på din egen alder og hvorfor du ikke blir interessert i dem, kan jo grunnen være at du ikke kjenner noen godt nok? Prøv å ta mer kontakt med gutter på skolen! Snakk med guttene i klassen din i friminutt, og prøv å være litt med dem på fritiden også. Ta med deg en venninne og spør om noen av dem har lyst til å finne på noe.

Dersom du synes guttene i klassen din ikke er modne nok for deg kan du prøve å bli kjent med de som er ett eller to år eldre. Dette kan kanskje hjelpe.

Les artiklene under for fler tips. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell