Hopp til hovedinnholdet

Har sex med en som er over 20, men han vil ikke bli sammen med meg.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er halveis forelsket i en fyr som er over 20 år. Vi har hatt sex i noen måneder, men han vil ikke bli sammen med meg. Føler at det jeg gjør med han egentlig er galt, og selvfølelsen min blir ikke akkuratt forbederet. Jeg har prøvd å ikke være med han i en lengere periode, men det er utrolig kjipt. Har dere noen tips og råd om hvordan jeg skal håndtere situasjonen? Takk for hjelpen- jente 16 år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Hvis han allerede har sagt at han ikke vil bli sammen med deg tror jeg dette er dødt løp. Ofte fortsetter man å treffe gutten selv om han har sagt at han ikke vil ha noe forhold fordi man har et håp om å at han vil ombestemme seg etter hvert som tiden går. I dette tilfellet så er han mye eldre enn deg og grunnen til at han ikke vil ha noe forhold er nok hovedsaklig at du er så mye yngre enn han. Da kommer han ikke til å endre mening. Akkurat nå tror jeg han bare synes det er flott å bare kunne være sammen med deg og ha sex. Spørsmålet du må stille deg selv da er: Synes du det er greit å bare være sammen og ha sex? Kommer du til å takle det å bare få mer og mer følelser for han mens du vet at han ikke er på samme stadie? Kommer du til å takle det å aldri få noe mer av han?

Jeg tror ikke du kommer til å takle det, og da kommer det bare til å bli verre og verre jo mer tid som går. Jo sterkere følelser du får for han, jo sårere blir det å vite at det aldri kommer til å bli noe mer og jo vanskeligere kommer det til å bli å avslutte det. Enden på visa kan jo faktisk bli at han går lei og ikke ønsker å treffe deg mer, eller at han møter noen andre på sin egen alder som han blir sammen med, og da sitter du igjen med et knust hjerte.

Det er sikkert veldig spennende å være sammen med han akkurat nå og du elsker helt sikkert de stundene dere har sammen, men jeg tror det lureste du kan gjøre er å trekke deg unna allerede nå. Du vil at dette skal utvikle seg til å bli et forhold, det vil ikke han. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell