Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt. Hvordan skal jeg vise interesse?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg liker en gutt som liker en som er fem år gamlere en han han er intrisert i fotball jeg liker ridning. Love ham jeg kjenner han veldi godt hvordan skal han vise interesse

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så flott at du har funnet en du liker, og at du allerede kjenner han så godt! Det er jo et flott utgangspunkt for at det kan bli noe mer. At han liker en annen er jo selvfølgelig litt dumt, men det betyr jo ikke at han ikke kan like deg også, og jeg synes det er mer sannsynlig at det kan bli noe mellom dere to enn mellom han og en som er fem år eldre.

For å vise interesse kan du prøve å flørte litt med han. Smil, se han inn i øynene, få litt kroppskontakt og gi han litt ekstra oppmerksomhet. Se hvordan han reagerer på dette. Virker han også interessert? En god idé kan jo være å snakke litt med han om fotballen og kanskje dra og se på noen av kampene hans. Det er en fin måte å vise at du bryr deg litt ekstra om han.

Jeg legger ved noen artikler med tips som kan være nyttige for deg.

Lykke til!

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse