Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg skal møte en jente alene, blir det kleint?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 17, som har hatt kontakt med en jente jeg liker i over et år snart. Det startet med uskyldige samtaler fra begges side, og jeg følte mer vi bare var venner, men spesielt etter sommeren har jeg falt pladask for henne. Vi har egentlig ikke hatt så mye omgang på ekte sammen, men har vært med henne et par ganger. Vi snakker dog hver dag, og jeg merker på kroppen at jeg har følelser for henne, selv om jeg kan telle på hånden hvor mange ganger vi har vært med hverandre. Er det naturlig å få følelser for noen, når man teoretisk sett kjenner dem via sosiale medier? Jeg har aldri vært alene med henne, og vi har liksom bare pratet de gangene vi er en gjeng samlet. Jeg aner ikke om hun føler det samme, men som sagt føler jeg at det er litt flaut, og rart å ha så kraftige følelser for enn jente jeg bare snakker med omtrent, og sjelden ser. At hun er glad i meg er det allikevel ingen tvil om, vi er i det minste (i hennes øyne), veldig gode venner. Hun er yngre enn meg, noe som betyr at vi ikke treffer hverandre noe særlig på skole osv, og hun henger i en såpass stor vennekrets, at det er vanskelig å få henne alene. I juleferien skal dette forandres. Vi har begge et ønske om å være med hverandre, alene, noe vi også har lovet. Vi har ikke planlagt noe dato enda, og selv om vi kan snakke om alt på facebook, så blir det ganske annerledes å være alene med henne. Jeg vet egentlig alt om henne omtrent, så er ikke så mye å hente der, i forhold til samtaleemner. Jeg tror ikke det kommer til å bli kleint, å være med henne alene for første gang, men tanken ligger jo snikende i bakhodet. Hva om vi går tom for ting å snakke om? Hva om hun kjeder seg, og mister interessen for meg? Hun betyr i grunn veldig mye for meg, og jeg ønsker på død og liv at dette skal fungere mellom oss, men har egentlig lite erfaring i å være med en jente alene. Vi har diskutert hva vi skal gjøre uttalige ganger, og det ender nok opp med film, eller noe koselig. Som sagt er jeg hodestups forelsket i henne, og ønsker jo delvis å vise dette på første date, om man kan kalle den det. Siden jeg har litt lite erfaring, er jeg jo også usikker på hvordan jeg skal vise at jeg har et godt øye for henne, og ønsker å bruke tid på å være med henne, uten å overdrive dette.Det jeg prøver å få frem er at jeg trenger litt hjelp til denne kvelden, som skjer en gang i Desember. Jeg tror ærlig talt at det skal gå bra, da begge er snakkesalige og greit kjente, men frykten for å mislykkes er så alt for stor.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer