Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan sjekke opp en gutt jeg liker?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer vel egentlig på en god del.. Men først vil jeg starte med å forklare hva som faktisk foregår. Jeg er veldig keen på eller interessert i en gutt som går i paralellklassen min. Jeg går på videregående, og har bare gått i et halvt år, så derfor kjenner jeg ikke denne gutten veldig godt. Vi har tatt følge hjem ett par ganger, og møttes ute om noen kvelder, men jeg har aldri vært noe med han på ordentlig liksom. Noe jeg selvfølgelig ønsker.. Jeg har veldig lyst til å snakke med han og satse på han, men jeg har ett problem som på en måte stopper meg.. Storesøsteren min har en kjæreste, kjæresten hennes har en lillebror(Lars) som er like gammel som meg. Jeg kjenner han ikke veldig godt, men jeg har vært med familien deres på hytten, vi har vært i trekket sammen, altså min og hans familie, og vi har vært på besøk hos søsteren min og hennes kjæreste samtidig ett par ganger. Jeg har fått ett intrykk av at Lars er veldig høy på seg selv og synes at mye er rart og sånn. Poenget med at jeg skriver dette er at Lars er en bestevennen til han jeg er keen på. Hvis jeg prøver å satse på han som jeg er keen på vil jeg mest sannsynlig tro at han vil fortelle det til Lars, og han kommer kanskje til å reagere på det.. Spesielt hvis jeg blir avvist. Vanligvis synes jeg ikke det er så veldig skummelt å snakke med gutter og spørre om å finne på noe med dem, men jeg mener at ettersom at jeg er keen på denne gutten blir det ekstra vanskelig, og spesielt hvis jeg blir avvist og han forteller det til Lars.. Jeg mener, hva bør jeg gjøre? Han går ikke i samme klasse som meg, men på samme skole. Vi har ikke mange fellesvenner på skolen.. Jeg vil snakke med han, men vet ikke hvordan og hva vi skal snakke om.. Jeg bor ikke i nærheten av han heller, de gangene vi har tatt følge har det vært fordi jeg skulle til søsteren min, så jeg kan ikke ta følge med han hver dag heller.. Nå som 2014 akkurat har startet, vil jeg virkelig få en god start på året, og virkelig gripe sjansen min, men vett ikke hvordan.. Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer