Hopp til hovedinnholdet

Hvordan spørre om hun vil bli sammen? Og hva synes jenter er romantisk?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei Jeg var med e jente i dag og hun så at hun var glad i meg og hun syns jeg var søt ,men tror dere at hun vil bli sammen med meg? jeg liker henne. Og hun sender melding hver dag til meg og gir meg komplemanger. Jeg trr hun ikke tør og spør så jeg har lyst til og spørre og hun er veldig søt og den fine personligheten og så morsom men hvordan kan jeg spør ?og hva synes jenter er romantisk at gutter gjør med dem?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Takk for spørsmål. Så hyggelig at hun har sagt at hun er glad i deg! Ut ifra det du beskriver virker det som om hun liker deg godt, så det er fullt mulig at hun har lyst til å bli sammen med deg. Du kan jo bare spørre om hun har tid til å prate med deg en dag, og så spørre henne da. Ta henne med litt utenfor folkemengden, si at du liker henne og at du lurer på om hun vil være sammen med deg. Hvis du vil tilbringe litt tid med henne først kan du jo spørre om hun vil være med til deg en kveld og se på film. Da får dere pratet sammen, og så kan du spørre henne når det passer seg sånn.

Når det gjelder hva jenter synes er romantisk, liker de gjerne å få oppmerksomhet og høre at de ser fine ut. Som regel synes de også det er flott med gutter som er åpne om å snakke om følelsene sine. Det er dessuten veldig romantisk å ta jenta du liker med på noe hun er glad i å gjøre. Finn ut av hvilke interesser hun har, og overrask henne med noe du vet at hun blir glad for, enten det er en tur på kafé eller en kinobillett til en film hun har lyst til å se.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse