Hopp til hovedinnholdet

Jeg har kjærlighetssorg, hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

hej, jeg er ei jente på 14 år. og jeg har fryktelig kjærlighetssorg. Pga gutten jeg var sammen med slo opp.. det er en god stund siden nå men er fortsatt helt knust.. hva skal jeg gjøre?? fint om jeg fikk et svar fort

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er aldri noen god følelse å ha kjærlighetssorg. Hva som hjelper er veldig individuelt, men jeg vil anbefale deg å prøve å skifte fokus. Se om du kan finne noe annet å tenke på. Reis på kino med venninnene dine, eller kanskje du kan arrangere en jentekveld?

Et annet tips kan være å snakke med noen om det. Du kan snakke med noen i familien om du vil det, eller du kan ta kontakt med noen av vennene dine. Det er ikke alle som vil snakke med de aller nærmeste i en slik situasjon, så det kan kanskje være lurt å snakke med helsesøster.

Jeg anbefaler deg å gi situasjonen litt tid, for sårene leger seg ofte med tiden. Prøv også å ikke vær alene. Da begynner du ofte å tenke, og blir ekstra lei deg. Jeg legger ved noen artikler om kjærlighetssorg. Disse kan det være lurt å lese.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse