Hopp til hovedinnholdet

Han har hatt sex og ikke jeg..

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hallo! Jeg dreiv med en gutt over Internett. Å vi bestemte oss for å møtes, da vi møttes gikk det helt fint å jeg var vilt forelsket! Han kysset meg mange ganger å jeg likte det, men da han hadde dratt hjem fikk jeg en melding der det sto "hei, du vet det alldrig kommer til å bli noe mellom oss" jeg ble så skuffa og lei meg.. Men noen dager senere er det en gutt som skriver til meg på Facebook han var en gammel venn med han jeg dreiv med.. Så han fortalte hvordan han egentlig var.. Etter det så begynte vi å prate å nå skal vi møtes! Men han har hatt sex å ikke jeg.. Vet ikke hva jeg skal gjøre. Er det lurt å bli kjent med en gutt som har hatt det?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det er nok ikke noe i veien for å bli bedre kjent med en gutt som har hatt sex. Det at han har hatt sex, betyr ikke det at han skal ha sex med deg. Jeg tror det er viktig at du er tydelig på dette. Nå vet jeg lite om hva slags person han er, men jeg tror igjen det er viktig å sette grensene sine for han, uansett.

I lenken under, så finner du ett avsnitt som heter "Lise synes det er vanskelig å avvise". Jeg tror du kan finne nyttig informasjon der, om du er usikker på hva du skal gjøre, hvis han bli for påtrengende.

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse