Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg vinne tilbake jenta jeg liker?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Oooookei, så har da seg sånn Eg og ei jenta me va sammen, me slo opp, og eg e fortsatt ganske forelska i ho. Me e ganske gode venna, bestevenna. Og om nokken veke så har ho bursdag, eg har spurd om ho ville komma te meg dagen før ho hadde bursdag, og da ville ho. Men ka ska me finna på? Eg vil virkelig vinna hjerta hennas tilbake, korleis ska eg få da te? Ho sei at ho fortsatt nærmast elske meg, men ho e ikkje forelska i meg, korleis ska eg få da te? Og ka ska eg gjøra?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Overgangen fra å være venner til å bli kjærester går ofte enklere om dere er gode venner fra før av, og det virker det jo som dere er. Det kan være både fordeler og ulemper ved at dere har vært sammen en gang før, men du vet hvertfall at hun har hatt følelser for deg. Kanskje gjør det det enklere for henne å falle for deg igjen? Det kan være et tips å prøve å flørte litt. Jeg legger derfor med noen flørtetips du kan lese. For meg virker det også som om du er litt usikker på om hun liker deg. Les gjerne artikkelen jeg har lagt ved. Den kan hjelpe deg å finne ut av hva hun føler. Da du skal til jenta syntes jeg du skal gjøre alt så normalt som mulig. Gjør tingene dere gjorde når dere var sammen. Dere kan se en film, eller dere kan bare sitte å snakke. Det er ikke alltid så viktig hva dere gjør, bare dere får muligheten til å være sammen. Ettersom hun har bursdag kan det være lurt å gi jenta en liten gave. Det trenger verken være stort eller dyrt, det viktigste er at du viser at du bryr deg. By på deg selv, og ikke vær redd for å ta initiativ. Det er ikke noe feil i å invitere henne hjem en gang til.

Masse lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse