Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at jeg aldri finner den rette

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er kjemperedd for å ikke finne den rette. Jeg har nettopp blitt knust av den personen jeg elsker. Jeg trenger hjelp, hvordan skal jeg komme over det. Men jeg tenker på framtida, jeg er kjemperedd for at jeg får ikke noen. Please, trenger hjelp

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Etter at man har fått hjertet "knust" er det helt normalt å være lei seg, og å miste motet litt med tanke på fremtiden. 

Men når man er på din alder er man fortsatt ung, og du kommer til å møte utrolig mange personer gjennom livet ditt, og jeg er helt sikker på at du vil finne en som er perfekt for deg!

Prøv å ikke tenke så mye på denne gutten, men fokuser på å gjøre andre ting og bli kjent med nye folk. Jeg legger ved et par artikler med tips til hvordan du kan takle kjærelighetssorgen.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjærlighetssorg
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjærlighetssorg