Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en eldre gutt 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Heisann! Jeg er forelsket i en som er i et pop/rock band! Jeg elsker han så høyt! En dag, da jeg fant ut at jeg skulle på konsert og hadde vunnet møte med de ble jeg dritglad! (Ps: han er 17-18!) Den dagen jeg så han da jeg kom inn å skulle møte de, kriblet det i kroppen min, og jeg følte jeg kunne gjøre alt! Jeg har møtt han veldig mange ganger! Og jeg føler meg så avslappet da jeg er ved han! Hva skal jeg gjøre? Jeg vil ikke at kjærligheten skal gå bort! Hva skal jeg gjøre?!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Forelskelse er en veldig sterk følelse, som du sier, så føler man at man kan få til alt. Det at du ikke vil at denne følelsen skal forsvinne er veldig forståelig, og det er mange ting som du kan gjøre for at den skal vedvare. Under har jeg lagt ved en del lenker, som jeg tror kan hjelpe deg i å finne ut dette :-)

Aldersforskjellen mellom dere to er kanskje også litt stor, og det kan virke som om du er litt avstandsforelsket? Du har møtt han mange ganger, men kommuniserer dere mye og har dere mye til felles? Jeg tror som sagt at alle de tre lenkene under kan hjelpe deg i å finne ut hva du føler og tenker å gjøre videre. Kanskje er du en som blir forelsket ofte, eller en som forelsker seg svært sjeldent? Jeg vet ikke helt relasjonen mellom dere to, så derfor tror jeg at du får mye hjelp av å se på lenkene under :-)

Lykke til!  

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell