Hopp til hovedinnholdet

Er forelsket i ei jente jeg møtte på skolebussen, og vil bli bedre kjent.

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt på 16 år som lurer på noe . Har møtt en jente på skole bussen som jeg setter meg på siden av hvis det er plass , spurte hun en gang om hvor mye klokka var . Jeg Er veldig sjenert men vil komme ett steg nærmere . Vil så gjerne bli kjent med ho å snakke om noe med ho . Har du tips til hva jeg kan si eller gjøre ? Er venn med hun på Facebook men kjenner henne ikke . Takk for svar på forhånd. Tror jeg er litt små forelska også.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Så hyggelig å høre at du har funnet ei jente du liker! I og med at du ikke kjenner henne så godt, er det nok lurt å begynne med litt grunnleggende spørsmål om skolen, interesser, hobbyer og lignende. Ung.no har heldigvis skrevet mye om dette tidligere, så for å få tips til ulike samtaleemner, kan du trykke her. Jeg vil også foreslå at du snakker med henne på Facebook, slik at dere kan opprettholde kontakten også utenom turene på skolebussen. Jo mer du snakker med henne, desto lettere er det å bli kjent. Og når du kjenner henne bedre, kan du jo forsøke å flørte litt? Legger ved en artikkel nedenfor som kanskje kan være til hjelp. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse