Hopp til hovedinnholdet

Begynner å se hårvekst på kroppen

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei ung.no! Vil si jeg har kommet ganske langt i puberteten. Har vært forelsket ên gang før i denne perioden, men nå kjenner jeg at jeg blir det for andre gang. Det er en jente som er ett yr yngre, og jeg er veldig bekymret fordi jeg begynner å se hårvekst på mage, bryst, hender, rygg, og flere steder. Jeg vet ikke helt om jeg føler meg tilfreds med at det nærmer seg sommer, og at vi sikkert kommer til å tilbringe mye tid sammen. Huff, jeg burde vel shave det, men da vokser det vel bare fortere ut igjen? Føler jeg er kommet alt for tidlig ut med slik hårvekst... Blir 16 i år... Jeg tror ikke jenter i denne alderen har noen spesiell sans for hår? eller tar jeg feil? - Veldig usikker...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Økt kroppsbehåring er jo en helt naturlig del av utviklingen i puberteten.  Det er jo at bevis på at hormonene dine er i farta og gjør deg til mann.  Flott.  -Bare å være stolt over det.  Det er veldig ulikt fra person til person hvor mye hår de får på kroppen og alle varianter er like bra.  Om du får mye utvikling av kroppshår nå, så prøv å sette pris på det og være stolt av deg akkurat som du er.  Hvis den jenta er forelsket i deg, vil hun også sikkert like deg godt akkurat som du er! 

Lykke til med forelskelsen!

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Puberteten - hva skjer?

Gutt tenker (colourbox.com)

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

Les mer

Fjerne hår eller ikke? Tips og råd

Barberhøvel (colourbox.com)

Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva med annet kroppshår og hår i ansiktet? Vil du ha det eller vil du fjerne det? Hvordan fjerner du det i tilfelle?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse