Hopp til hovedinnholdet

Er det galt av meg å like en som går i klasse med lillesøsteren min?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei! Er det galt av meg å like ei jente på samme alder som lillesøsteren min som går i 8.klasse og samme skole som hun. og der med samme klasse? mvh gutt16 snart 17 :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er absolutt ikke galt av deg å like henne. Så vidt jeg forstår er hun 3 år yngre enn deg. Det er ikke veldig mye, men det er nok til at man bør tenke gjennom det før man gjør noe mer. 

Det viktigste er nok likevel at du snakker med lillesøsteren din om det hvis du har tenkt å prøve den på den jenta. Jeg vet ikke om de er venner eller ikke, men de går tross alt i samme klasse og det kan bli veldig rart for søsteren din. Det er i alle fall viktig at hun vet om det før hun får vite det av venner, og at du spør henne hva hun synes om det. Hun skal ikke nødvendigvis bestemme hva du skal gjøre, men det er greit å vise henne at du bryr deg om og tenker på at det kan bli rart for henne. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell