Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en som er 22 år, og jeg vet ikke hvordan jeg skal si det til han

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei jeg er ei 17 årig jente som er forelsket i en kompis av emg som er 22 år og ejg vet ikke hvordan jeg skal si det til han. Jeg er ganske usikker når det gjelder å være rundt andre folk. Jeg liker han ekstremt godt, og jeg vet ikke hvordan jeg skal si det til han. forelsket 17 åring :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Denne gutten er jo 5 år eldre enn deg, og i den alderen dere er nå er det veldig mye. Det at du er under 18 år gjør det ekstra utfordrende. Derfor vil jeg at du skal tenke over om et forhold med han er realistisk. Ved å si at du har følelser for han vil antagelig vennskapet deres forandres litt, og hvis han ikke er interessert i deg på den måten kan det fort bli litt kleint mellom dere.

Hvis det derimot er sånn at det virker som han er interessert i deg, kan det være lurt å ta en prat med han om det ved å fortelle hva du føler og spørre hva han tenker om det.

Men i utgangspunktet synes jeg at du heller skal prøve å finne deg noen som er på din egen alder, det vil nok være mye bedre for begge.

Jeg legger ved en artikkel som kan være nyttig for deg å lese.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell