Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! jeg er en jente på 14 år som liker en gutt som er året yngre. Jeg har et lite problem og det er at jeg ikke vet om han liker meg eller ikke, han kaller meg babe og sender meg mange søte meldinger, men vi snakker aldri sammen på skolen fordi han henger ikke med de jeg henger med. En dag gikk jeg bak han hjem fra skolen, og han så bak seg sånn skikkelig mange ganger, noen gutter fra trinnet hans sto litt lenger oppe og han stoppet der med dem. Jeg gikk forbi dem også skulle jeg gå over veien og da så jeg at han kom rett etter meg, så han hadde valgt å gå rett etter meg i stedet for å gå med bestevennen sin som bor like ved han. For litt siden gikk jeg og venninna mi forbi han i trappa og da sa han hei til meg på en skikkelig nervøs måte. Jeg er egentlig bare veldig forvirra, jeg skjønner ikke om han liker meg eller ikke. Hvordan skal jeg klare å ta kontakt med han på skolen når han bare henger med gjengen sin? og er det en sjangs for at han liker meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er aldri lett å vite om noen har de samme følelsene for deg, men heldigvis finnes det noen gode råd og tips du kan følge! Ut i fra det du skriver skal du ikke se bort i fra at han begynner å få følelser for deg, men jeg ville allikevel sett etter andre tegn som kan tyde på at han liker deg. Jeg legger ved en flott artikkel som kan komme til nytte. Ta gjerne en titt for å se om den passer din situasjon. Videre kan det være et tips å flørte litt med han for å se hvordan han responderer på det. Jeg legger ved noen flørtetips du kan se på.

Når det kommer til hvordan du kan ta kontakt vil jeg anbefale deg å for eksempel snakke med han etter skoletid i starten. Da får du mulighet til å bli bedre kjent med han før du trenger å snakke med resten av gjengen hans.

Eller er det viktig at du er deg selv, og at du ikke er redd for å ta initiativ. Om du inviterer han ut en dag er det en veldig fin måte å bli kjent på.

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse