Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan få tilbake kontakten med eksen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) jeg er en jente på 14 år. Jeg ble sammen med en gutt for ca ett år siden. Jeg likte han utrolig mye og samme omvendt. Vi var sammen i 8 mnd helt til jeg slo opp. Jeg hadde egentlig aldri tenkt tanken på og slå opp med han. Jeg slo opp fordi helt på slutten så var han utrolig klengete og nesten ingen av vennene mine likte han. Jeg mistet ganske mange av dem og bare de nærmeste var der. Da jeg hadde slått opp så følte jeg meg så fri. Men, nå... 8 mnd etter at vi slo opp er jeg dødsforelska i han igjen. Vi har holdt på et par ganger og sånn men jeg føler at det er han som ikke vil mer osv.. Jeg har så utrolig lyst og prate med han og sånn men jeg føler at han ikke vil og da ender det bare opp med at jeg sitter og leser de gamle samtalene våres :( hvordan skal jeg få oppmerksomheten hans? Hjelp meg :(

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer