Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 15 år og forelsket i en mann på 28 år.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Det føles litt rart å skrive det men jeg er utrolig forelsket i en mann på 28 år, og jeg er 15 så det er noen år i mellom oss. Jeg har snakket med han og han får meg til å smile uansett. Jeg har møtt han med flere personer å han er en utrolig person. Men han er en langrennsløper å veldig populær. Og jeg er bare en golf spiller som ikke er så kjent som han! Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre! Jeg tenker på han vær eneste dag, hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Det er hyggelig at du har møtt en person som gjør deg så glad og som du liker så godt. Men når det er så stor aldersforskjell mellom dere er det dessverre ingen sjanse for at det kan bli noe mellom dere. Dere er nok på helt forskjellig sted i livet, og ser etter forskjellige ting i et forhold. 

Jeg anbefaler deg derfor å prøve å ikke tenke så mye på denne mannen, og heller fokusere på å bli bedre kjent med gutter på din egen alder. Kanskje møter du noen andre du får følelser for?

Jeg legger ved et par artikler som kan være nyttige for deg å lese.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Betatt av en kjendis?

Justin Bieber (colourbox.com)

Er du blant dem som tenker på Justin Bieber hele tiden? Eller har du opplevd å bli skikkelig forelska i en annen kjendis? Du er ikke alene. Her kan du lese om hva en slik forelskelse kan føre til, og få inspirasjon til hvordan takle forelskelsen så den ikke overtar hele hverdagen din.

Av Signe, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell