Hopp til hovedinnholdet

Jeg gjorde det slutt med kjæresten på 35 år og angrer

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei jeg er ei jente på 16 år som gjorde det slutt med kjæresten som er 35 år, jeg har begynt og angre veldig mye, jeg sitter og gråter hver eneste dag og minutter. jeg føler at jeg har gjort noe veldig dumt, jeg skulle ha snakket med han før jeg gjorde noe men kan dere gi meg noen tips på hva jeg skal gjøre. jeg trenger virkelig hjelp jeg gjorde det slutt på grunn av at det var en annen gutt som likte meg, men alt var bare kødd han tullet med meg!!!! jeg vil prøve og bli sammen med den jeg var sammen med. jeg savner han veldig mye :( jeg har det ikke bra nå, jeg skulle ønske at jeg ikke hadde gjort det men det er for sent

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Dette kommer nok til å føles bedre etter hvert. Det er klart det er leit den første tiden etter at man har gjort det slutt med noen, og ikke har en kjæreste lenger. Det er alltid leit. Du må allikevel huske på at når du kunne gjøre det slutt med han bare fordi det var en annen som likte deg, så var nok ikke alt rett i forholdet. Når man er forelsket og ønsker å være sammen så bryr man seg ikke om andre. Hvis dette forholdet hadde vært rett så hadde du ikke brydd deg om at han andre gutten sa at han likte deg. 

Du kan uansett ikke bare gå tilbake til en gutt (mann i dette tilfellet) fordi en annen ikke ville ha deg. Man kan ikke holde på med å ha første- og andrevalg. Du må bestemme deg. Enten er han den rette - og den eneste - for deg, eller så er han ingenting. Jeg tror ikke det er noe å gå tilbake til! Denne mannen er jo over dobbelt så gammel som deg. Han har levd ditt liv to ganger og vel så det. Jeg håper du skjønner at det vanskelig kan bli noe fungerende forhold, og jeg håper for din del at du klarer å gå videre og kanskje fremover kan prøve å se litt mer på gutter på din egen alder. 

Les den artikkelen jeg har lagt ved om aldersforskjell i kjæresteforhold. Her står det mye om hvilke utfordringer det kan medføre og lignende. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell