Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en i 30-årene, hva kan jeg gjøre?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 18 år som er forelsket i en som er i 30-årene. Kj, Blir så nervøs rundt han og har snakket litt med han. Men kjenner han ikke veldig godt. Vet egentlig ikke om jeg kan kalle det en forelskelse heller. Er usikker. Men klarer ikke stoppe å tenke på han, jeg vil ha han. Og en del av meg vet jo at det kommer ikke til å fungere, han er for gammel for meg. Men en annen del vil at det skal gå an. Har lyst å si til han hvordan jeg føler, men er redd det bare vil ødelegge. Har snakket med andre om det, og de mener jeg ikke bør gjøre noe, at det vil gå over, men til og med når jeg med andre gutter, tenker jeg kun på han... Har vært slik i ca 5-6 måneder. Hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Denne mannen er jo mer enn 12 år eldre enn deg, så jeg må si at jeg er enig med venninnene dine. Jeg skjønner at det føles håpløst og at det føles som om følelsene aldri kommer til å gå over, men det gjør de. Du må bare legge det fra deg først. Du kommer ikke over det når du fortsatt håper og drømmer om å bli sammen med han. Du må først klare å overbevise deg selv om at det ikke kommer til å skje. Du må selv bestemme hva du skal gjøre, men sjansene er jo store for at han også synes at aldersforskjellen er for stor.

Jeg vil anbefale å prøve å komme deg videre, se på andre gutter og prøv å bli kjent med andre gutter. Snakk med venner om det, vær lei deg om du trenger det og ta den tiden du trenger. 

Jeg legger ved en artikkel om aldersforskjell i kjæresteforhold som du kan lese. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell