Hopp til hovedinnholdet

Er jeg for ung til å være forelsket og ha kjæreste?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Er jeg for ung til å være forelsket/å ha kjæreste? Det kribler i magen når noen nevner han, og alt blir bedre når jeg ser han... Men jeg er redd for at foreldrene mine synes jeg er altfor ung:( hilsen jente 13

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Forelskelse har ingen aldersgrense, og du ar absolutt ikke for ung til å bli forelsket eller ha kjæreste! Utfra det du skriver virker det som du er veldig forelsket i denne gutten, og jeg synes du skal ta sjansen og se om det kan bli noe mer mellom dere. Det er ikke unormalt å ha kjæreste når man er 13 år, og jeg er sikker på at foreldrene dine bare vil synes det er hyggelig at du har funnet en du liker. Og hvis du er veldig usikker så kan du jo bare spørre dem hva de synes om det. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell