Hopp til hovedinnholdet

Jeg er utro mot kjæresten min i nøtt og sannhet?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Jeg er usikker jeg spurte kjæresten min om vi kunne kysse liksom kline da han svarte meg med å stikke av, venninna mi var også på skolen det var sånn overnattingskveld på vgs. Hun spurte om vi skulle holde på med nøtt eller sannhet. Jeg tok nøtt og jeg måtte kysse en gutt som heter Markus er jeg da utro mot kjæresten min som bare stakk?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Det er vanskelig å svare konkret ja eller nei på om du er utro eller ikke. Når man er i et forhold setter man ulike grenser for hva som er greit og ikke. Jeg anbefaler deg å snakke med kjæresten din, spørre hvorfor han stakk av og fortelle at du gjerne vil kysse han. Fortell at du syntes det var rart og at du ble litt såret. 

Når det gjelder nøtt og sannhet er dette også et emne dere bør snakke om. Kanskje han syntes det er greit, eller kanskje han ble veldig lei seg. Dersom det var mange med på leken er det stor sannsynlighet for at han finner ut hva som skjedde, men det er best om han får høre det fra deg.

Alt i alt bør dere bli bedre kjent med hverandre. Da slipper dere misforståelse, usikkerhet og spørsmål om utroskap osv. Fortell hva du føler og hør på det han sier.

Lykke til!

 
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse