Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket, men hun liker meg ikke tilbake.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er gutt på 14 år for enn stund siden før høstferien enn venn av meg til å spørre en jente jeg var og er forelsket i meg han gjorde det og hun sa nei, nå sitter hun på gruppe med meg og vil ikke snakke med meg så mye , men rødmet litt når jeg sa til vennen min at jeg hadde drømt om henne i sommerferien, hun sa klart ifra at hun bare ville være venner, og snakker ikke så mye med meg og hun er ofte med andre jenter og nesten aldri alene så det er litt vanskelig og snakke med henne, hva skal jeg gjøre ?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet! Så bra at du bestemte deg for å spørre henne om hun likte deg tilbake. Det var tøft gjort. Når du nå vet at hun ikke er forelsket i deg, men bare vil være venner, så synes jeg at dette er noe du bør respektere. Det er alltid vondt å ikke bli likt tilbake, men sånn er dessverre livet av og til.

Jeg vil råde deg til å ikke fortsette å være alt for pågående mot henne når hun nå har sagt tydelig i fra at hun ikke er interessert. Fortsett heller å være hyggelig mot henne og vær interessert i hvordan hun har det. Kanskje vil hun etter hvert se at du er en ganske bra fyr likevel?

Uansett hvordan det går videre synes jeg at du skal innstille deg på at det kanskje aldri blir dere to. I så fall bør du kanskje fokusere litt på andre ting en periode, så går nok den vonde følelsen du har nå over etter hvert.

Jeg legger ved en artikkel jeg synes du bør lese. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse