Hopp til hovedinnholdet

Møtt en som er 20 år eldre enn meg og vi chatter - liker han meg?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg liker en som jeg møtte på en butikk og vi sa hei og dette sjedde et par ganger til at jeg la han til på face.Han la meg til og han sendte et hei til meg.Vi begynnte og snakke,samtalen gikk ganske bra først men så begynte det å gå veldig trekt i samtalen jeg sporte han om ting og han meg og no er det liksom ikke mere og snakke om.Det gikk 5 dager før vi hadde pratet også fikk jeg et smilefjes hoss han klokka 3-4 om natta, sånn ut av det blå.Jeg har virkelig begynt og like han, han har ca 20 år eldre enn meg men han virker som en person jeg apselut vil ha i livet som vertfall en venn og kansje en dag noe mere.Det virker som om han stoler på meg, for han har sent et bilde av overkroppen og halve pikken, plus han kan fortelle at han ligger og runker når æ spør han hva han gjør, og det kan man jo bruke mot han, men han stoler på at jeg ike sender det vidre.Og vi kan drive på i 5-10 min og kun sende smaili til verandre.Så betyr dette at han liker meg? Og hvordan få flyt i samtalen?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Han er 20 år eldre enn deg - det er mer enn dobbelt så gammel som deg. Jeg synes det høres ut som om du kanskje er litt naiv. Du må tenke på hvorfor han ønsker å være sammen med en 14-åring - hvorfor går han ikke etter noen på sin egen alder? Og det at han sier at han runker når han snakker med deg, at han sender bilder av overkroppen sin og halve penisen sin betyr ikke nødvendigvis at han stoler på deg. Mest sannsynlig betyr det at han vil ha sex med deg, og vil sørge for at du skjønner det. Enda mer sannsynlig betyr det at han håper at du skal sende slike bilder av deg selv. Jeg håper ikke du har gjort det, og jeg vil anbefale deg å ikke gjøre det. For det første gir du inntrykk av at du vil ha sex med han og du leder "forholdet" på å være bare sex fra første sekund. For det andre risikerer jo du at han legger ut bilde av deg. Ikke bare fordi han vil bruke det mot deg - kanskje bare fordi han synes det er gøy og spennende. Du kjenner han jo ikke!

Ut i fra denne situasjonen så synes jeg det virker som om han bare synes det er spennende å chatte med deg på denne måten: Med å sende nakenbilder til hverandre, snakke om seksuelle ting osv. Jeg ville vært litt forsiktig hadde jeg vært deg. Jeg synes det er en for stor aldersforskjell og jeg er skeptisk til hva han vil med dette. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nettet

Jente foran pcen (colourbox.com)

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på andre nettsider, og hva du gjør om noen har filmet deg uten ditt samtykke.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell