Hopp til hovedinnholdet

Er det noe positivt å finne med denne aldersforskjellen?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Er en jente på 16 år, er forelsket i en på 26. Don't tell me that he doesn't fit with me, cause I already know. OK, Eg elsker han så utrolig mykje. Vi møter øyenkontakt ofte, han kaller meg ofte søta, gir meg en klem da eg vi skilles lag. Eg likte han før han begynte å se på meg en gang, forelskelsen min bare stupte på han. Etter verdt tror eg at han føler noe for heldigvis. Det er 2 år siden eg ble forelsket i han og eg har kjent han i 7 år nå. En gang så danset vi sammen, vi var så nær hverandre at hjertet mitt dundret i verdens største hastighet. Det var uansett den beste kvelden i mitt liv. Det var jeg som ba han danse med meg. Så spørsmålet mitt er, Er det noe positivt med noe av dette i det hele tatt? Ikke si meg det negative, EG VET DET.. Eg har bare et spørsmpål: 1. Er det noe positivt å finne? Eg vet eg kan gi slipp på han, eg vet eg aldri kommer til å bli sammen med han. Selv om det sårer meg sykt, for det får ikke. Men, kan du være så snill å si al det positiv

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Én fordel med aldersforskjell i forhold er jo at man kanskje utfyller hverandre - den enes "barnslighet" kan utfylle den andres modenhet. Nå er det jo derimot 10 års forskjell, og da vet jeg ikke lenger hvor positivt dette er. Da heller det mer mot å bli mer press og større forskjeller. Mer enn det har jeg dessverre ikke å tilføye.

Du kan lese den artikkelen jeg har lagt ved om aldersforskjell i kjæresteforhold for flere synsvinkler på dette med aldersforskjell.

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell