Hopp til hovedinnholdet

Er jeg dårlig til å kline?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har fått meg min første kjæreste, og vi har vært sammen en stund nå. Vi har begynt å kline litt, men hun synes d e rart og ekkelt... Hun sier atd ikke går å kline lenge med meg for jeg bare stikker tungen inn og ja. Jeg skjønner overhodet ikke hva jeg gjør feil men jeg liker ikke at hun syns at d er ekkelt. Jeg har spurt om hun kan lære meg\si hva jeg gjør feil, men hun vil d bare ikke. Når vi kliner så varer d maks i 5 sekunder og jeg føler at d er altfor lite. Jeg har ikke klint så mye før, og det merker hun got tydligvis. Det varer så lite for d at hun syns d er ekkelt eller rart og jeg kjønner ikke hvorfor! Jeg tar bare tungen inn og prøver å la hun lede Vær så snull. Jeg trenger hjelp for jeg vil ikke miste henne fo r at jeg er dårlig og at hun ikke vil forklare og jeg har leitet på nettet, men ingenting sier hvordan. Har skjekket andre spørsmål og de sier allesammen: når tiden er inne og noe sånt. Og jeg er på jakt etter hvordan det gjøres

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Det finnes ikke et fasitsvar på hvordan man kliner. Noen liker å bruke tungen mye, mens andre ikke liker tunge i det hele tatt. Dere er begge unge og har ikke så mye erfaring, men øvelse gjør mester! Det er viktig å respektere hennes følelser, kanskje hun syntes det er litt skummelt å kline og vil derfor ikke kline så lenge? Samtidig er det også bra at du prøver å snakke om det, jo mer åpne dere er om det, jo lettere er det å forholde seg til det. Jeg legger ved en artikkel ang. kyssing som du burde lese, lykke til!


Mvh. ungdomsredaksjonen 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kyss!

Kysser (colourbox.com)

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse