Hopp til hovedinnholdet

Hvordan finne ut hva han vil på en "voksen" og casual måte?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Jeg har truffet en type som er 24. Vi hadde sex første gang vi møttes, men vi hadde snakket en del før det. Han fortsatte å ta kontakt etterpå, og vi snakker nesten hver dag. Han gir tegn på at han bare er ute etter sex samtidig som han gjør ting som får det til å virke som han er interessert: han har introudusert meg for sine nærmeste venner, han lar meg overnatte og holder rundt meg hele natten + at vi ser på tv om morgenen og snakker og ler sammen. Han har i tillegg hentet og kjørt meg hjem to ganger når jeg har vært på fest uten å spørre om å bli med hjem til meg etterpå. Sist gang han kjørte meg hjem sendte han melding 10 min etterpå og spurte om jeg var trygt inne. Jeg kjenner at jeg er veldig forvirret ettersom han er eldre og gir miksede signaler. Kan det hende at han er interessert i meg, og hvordan kan jeg ta det opp med han på en "voksen" og casual måte ettersom vi bare har truffet hverandre i ca en måned?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg skjønner at det er vanskelig å vite hva han vil, og det kan være ekstra vanskelig når han er eldre enn deg. Det høres jo ut som om han er interessert i deg, men det kan virke skremmende om du for tidlig spør han om hva han er ute etter og hva dette er.

En fin måte å "sjekke" hva dette er på er å invitere han på date! På den måten blir det litt mer seriøst enn å bare overnatte hos hverandre og være på besøk hos hverandre. Det blir litt mer offisielt, og du kan se hvordan han reagerer på det. Om dere drar på date med hverandre vil jeg tro at han vil noe mer enn bare å ha sex. Be han med på café, på kino, på middag eller ut for å ta en øl. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell