Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg skrive til læreren min.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurte på om dette er greit å skrive i et brev til læreren min? Ps: hun får det siste skoledag før sommerferien da jeg går ut av barneskolen og får ikke plass til alt siden det er begrenset på hvor mye jeg kan skrive. Disse ordene kommer rett fra hjertet mitt! Hei! Dette kan høres litt rart ut. Ehm.. Hvordan skal jeg si dette? Jeg elsker deg! For å si det sånn at hver eneste dag siden jeg begynte på skolen her og jo mere jeg har blitt kjent med deg ble jeg mere og mere gladere i deg. Jeg begynye å få følelser for deg. Nesten hver dag får jeg ikke sove før 3-4 tiden. Det er fordi jeg ikke klarer å slutte å tenke på deg. Når jeg får sove drømmer jeg om deg nesten hver dag. Jeg gleder meg til hver eneste time du har fordi jeg vet du er der. Når du er borte eller er syk blir jeg litt trist. Beklaker om det er skrivefeil. Hilsen meg..

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer