Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har forandre oppførsel, og har ikke tid til meg mer.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har kjæreste. Han er veldig grei og snill, men jeg skjønner ikke meg helt på han. Vi bor på internat sammen, så det hender ofte at jeg overnatter hos han. Men i det siste har han nesten ikke snakket med meg (ikke det at han er så veldig pratsom ellers), og han har bare vært med venner på skolen og ettermiddagene. Men han vil fremdeles at jeg skal overnatte hos han. Jeg føler at jeg bare er en han kan knipe i rumpen før han legger seg. Det virker også som at han ikke vil ha sex, men sier at han vil det uten å vise det. Jeg har prøvd å snakke med han siden det skjedde så plutselig. Han sier det ikke er noe galt, og at det med at han bare vil ha en til å ha ved siden av seg når han sover, ikke er sant. På skolen viser han ingen tegn til at vi er sammen i det hele tatt. I det siste har han nesten sluttet å svare meg på sms og. Han sier at han må være med venne sine og, og det skjønner jeg. Men vil at han skal ha ta tid til meg og Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Jeg skjønner at du blir lei deg når kjæresten din har så lite tid til deg og virker så fraværende. Det er flott at du har prøvd å snakke med han om det, men det virker jo ikke som han har svart helt ærlig. I hvertfall tyder jo ikke oppførselen hans på det. Men dere er jo kjærester, og selv om det er vikig å være med venner også, så fortener du å bli prioritert og behandlet på en god måte. Jeg synes ikke det er greit at han ikke svarer deg på meldinger og ikke snakker med deg. 

Så mittt tips er å ta en ny prat med han og si at forholdet deres slik det er nå ikke fungerer for deg, og at du ikke føler at han prioriterer deg. Be han være ærlig på om han fortsatt har følelser for deg. For hvis han ikke har det er det jo ikke noen vits i å fortsette å ha et forhold. Jeg synes du skal si at enten så må dere jobbe med forholdet og prioritere hverandre, eller så må dere vurdere om det kanskje er bedre å så opp.

Det er jo selvfølgelig ikke noe hyggelig å tenke på å slå opp, men hvis ikke kjæresten din prioriterer deg og viser interesse for deg, så fortjener han ikke å ha deg, og det er ikke noe hyggelig for deg å være i et slikt forhold.

Håper dette svaret var til hjelp for deg. Jeg legger også ved en artikkel som kan være nyttig for deg å lese.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

8 kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse