Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg fortelle læreren at jeg er forelsket i henne?

Jente
 

Spørsmål

Hei. Jeg har bestemt meg for at jeg skal si til læreren min når jeg går ut av barneskolen at jeg skal si at jeg har følelser for henne, men jeg vet ikke hvordan jeg skal si det. Tenkte å si det fjes til fjes. Men jeg aner ikke hvordan jeg skal si det og vil ikke høres dum ut helle når jeg sier det mere en litt måte som er ganske forsiktig. Vis du forstår hva jeg mener? Hilsen meg.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg vil at du skal tenke over hvorfor du ønsker å fortelle henne dette. Hun er jo mye eldre enn deg og det er helt klart at det aldri kan bli noe mellom dere. Jeg skjønner at du synes det er vanskelig å holde for deg selv, men det er viktig at du ikke har noen forhåpninger for hva som skal skje om du forteller henne at du er forelsket i henne. Hun kommer ikke til å fortelle deg at hun har følelser for deg også og at dere kan bli sammen. Hun kommer nok til å si at hun er smigret, men at det ikke kan bli noe mellom dere. Du må selv velge hva du vil gjøre, men jeg tror du kanskje kommer til å angre på at du fortalte henne det. 

Les gjerne den artikkelen jeg har lagt ved. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell