Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å like en mann når du er ungdom?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Ok, jeg er ei jente på 15år som liker en som er 25år gammel og noen av venninnene mine syns det er rart...jeg har møtt han før..og jeg tror han vet at jeg er forelsket i han. Vi bor ikke så langt unna hverandre. Men jeg vet ikke om det er normalt å like en mann når du er ungdom..pliz svar på hva jeg burde gjøre!!!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er ikke unormalt å bli forelsket i noen som er mye eldre, men det vanligste er jo å bli sammen med noen som er på egen alder eller et par år eldre. Mange blir nok forelsket i en periode før det går over. Du må huske på at han er 10 år eldre enn deg og i et helt annet stadiet av livet. Det er ingenting galt i å være forelsket i han, men det er viktig at du forstår forskjellen mellom det å være hemmelig forelsket og det å være sammen. Jeg tror ikke han ønsker å være sammen med en som er 10 år yngre, og jeg tror heller ikke det er noe bra for deg. Du må gjerne lese den artikkelen jeg har lagt ved om aldersforskjell i kjæresteforhold. Her står det litt om utfordringer og problemer man kan støte på når man er sammen med noen som er mye eldre. 


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell