Hopp til hovedinnholdet

Komplisert forhold...

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente som liker en gutt veldig godt. Jeg ble sammen med han i mai i fjor også ble det mye surr også begynte han å skrive til venninnene mine, han skrev masse fine ting til dem og når jeg fikk vite det sa han masse annet til meg når jeg hadde bevis. Så ble vi sammen også føler jeg at jeg ikke er klar for sex...Så tror jeg han ble litt sint. Så han slo opp med meg nå nettopp og jeg er glad når jeg er med han uansett hvor dumme ting han kan gjøre...Og jeg elsker han. Hva skal jeg gjøre? Jeg gråter hver dag og natt, vet ikke hvorfor. Jeg bare elsker han sånn. Han er jo det siste jeg tenker på før jeg sovner og det første jeg tenker på når jeg våkner. Aner ikke hva jeg skal gjøre

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg skjønner at du har det vanskelig, men at du samtidig bryr deg om og er glad i denne gutten. Men jeg tror ikke dette er noe å satse på for deg. Det høres ikke ut som han respekter deg, og at han er egoistisk og setter seg selv først. Det er overhodet ikke gode egenskaper i et forhold. Det er veldig viktig at du ikke lar deg bli presset til noe som helst, du bestemmer selv over egen kropp og du vet selv når du er klar for sex, og det er absolutt noe du ikke trenger å stresse med.

Jeg vil anbefale deg å snakke med en voksen du stoler på, det kan være foreldrene dine, helsesøster eller en lærer. Jeg tror det er viktig nå at du kommer deg videre og fokuserer på andre ting og ikke bare på det som er vanskelig. 

Jeg ønsker deg masse lykke til!

Jeg legger også ved noen artikler jeg håper du kan ha nytte av å lese.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse