Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min oppfører seg rart...

Jente 14 år
 

Spørsmål

Kjæresten min oppfører seg rart, han sier han bare ikke orker å klenge på meg, at han blir sliten av det. Men vi har ikke kyssa siden før vinterferien, noe som er to uker siden, (det er lenge for meg) tørr ikke bare kysse han når han er sån som dette. Han virker rastløs veldig ofte.. :/ Burde jeg ta insiativ selv og gå til han og gi han en klem og bare la han være litt i fred? Han er mer med venninna mi (de er gode venner) enn meg. Han sier at han liker meg fortsatt veldig godt. Trenger litt tips, blir selv rastløs av det.. Hilsen jente 14 år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg mener du burde snakke med han, og finne ut hvorfor han oppfører seg slik som han gjør. De signalene som han sender er vanskelige å tolke, han sier at han liker deg veldig godt men han viser det ikke. Det høres fint ut om du gir han en klem, men om han sier han vil være i fred, så er nok det lurest å gjøre.                                                                                                    

Det er viktig å huske på at et forhold må bygges på tillit og omsorg. Kyssing og det at han skal klenge på deg er ikke det viktigste, det betyr også noe hvordan dere er og hva dere føler.  

Lykke til!

Jeg legger ved en artikkel du kan ha nytte av å lese.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse