Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg liker, liker ikke meg. 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg liker en gutt som viser seg å ikke være noe særlig interessert i meg. Jeg har gjort alt jeg kan, som prøvd å komme nærme han når jeg satt med ham på bussen en gang, og får han virket det bare kleint. Også har jeg prøvd blikk kontakt men han så bare bort, jeg ga han også et kjærelighetsbrev men han brydde seg ikke noe særlig om det, og man gjør disse tingene vis man tror gutten liker deg, og jeg trodde det før ikke nå lenger. Så nå har jeg bare veldig lyst til å glemme han å komme over han, hva er vitsen vis han ikke liker meg, hvordan kommer jeg over han?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Vi mennesker forelsker oss hele tiden, men det er dessverre ikke alltid slik at følelsene er gjensidig. Noen ganger må man bare innfinne seg med at den man liker ikke føler det samme tilbake. I en slik situasjon er det viktig å gi seg selv tid, tenke at livet går videre og være rundt mennesker som venner og familie. 

Det er ikke slik at følelsene bare blir borte over natta, så det er som sagt viktig at du gir deg selv god tid. Jeg legger ved en artikkel om kjærlighetssorg jeg syntes du burde ta en titt på. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse