Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg ta imot kjærlighetstips fra venninna mi?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har vært hos venninna mi og var der i to uker, når jeg vart med på skolen hennes så sa hun at jeg ikke skulle forelske meg i skolens badass. Men gjorde det allikevel, jeg begynte å henge ut med han hver dag og vart kjent med han, og han er en skikkelig overbeskyttende person og gjør meg ingenting. Men venninna mi mener at det er for stor aldersforskjell (han er 17) og for dumt med langdistanse-forhold (ca 2 og en halvtime kjøring med bil), skal jeg høre på henne eller skal jeg prøve å se åssen det går? Han får meg til å føle meg trygg og helt spesiell♡.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det er slevfølgelig hyggelig at venninna di prøver å passe på deg, men det er tross alt ditt liv og din beslutning. Om han får deg til å føle deg bra og spesiell så er det det viktigste. Du får jo aldri vite om det kunne funket om du ikke prøver. Dere liker hverandre og det er det viktigste. Kanskje blir det vanskelig med avstanden, men det vet dere ikke før dere har prøvd;)

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og kan være utrolig kjipt. Men hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell