Hopp til hovedinnholdet

Hvordan fortelle at jeg liker henne? Hvordan vet jeg om hun liker meg?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Jeg liker en jente i klassen men tør ikke å vise det. Hvordan kan jeg jeg liker henne å fortelle henne det? og hvordan vet jeg at hun liker meg. Hun har kikket et par ganger på meg, eller i hvertfall i den retningen, en dag jeg så bort på henne så hun på meg og snudde seg brått. Betyr det at hun liker meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Før du forteller rett ut at du har følelser for henne, bør du kanskje prøve å flørte litt. Gi henne komplimenter, opprett øyekontakt, smil mye, få henne til å le osv. Gjengjelder hun flørtingen kan mye tyde på at hun liker deg. Hvis du opplever at du ikke blir noe klokere på hva hun tenker om deg, selv etter at du har flørtet en stund, synes jeg du skal fortelle henne at du har følelser for henne. Og da er det rett og slett bare å si det som det er! Det kan være lurt å få henne litt for seg selv, slik at dere ikke blir forstyrret av andre, og så kan du si at du i det siste har kjent på at du liker henne litt ekstra godt.

Når det gjelder dette med at hun snudde seg med én gang du kastet et blikk på henne, kan det godt være det betyr at hun liker deg. Men det er vanskelig å si med sikkerhet, kun ut ifra denne ene opplevelsen. Nedenfor legger jeg ved en artikkel som kanskje kan hjelpe deg med å bli litt klokere på situasjonen. Jeg legger også ved en artikkel om flørting. Masse lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse