Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en som er 9 år eldre som trener meg

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg tror jeg er forelsket i en mann som er 9 år eldre enn meg. Vi har snakket ganske mye sammen, og vi skal nå begynne å ha private treninger sammen, og han er utrolig snill mot meg, og hjelper meg med alt jeg lurer på... Han er en utrolig snill mann, og jeg tror jeg er forelsket i han.... Hva skal jeg gjøre?? Hilsen jente 15år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg forstår det slik at den mannen du er forelsket i er treneren din. Det er veldig lett å bli betatt av noen som er eldre og som fungerer som et forbilde for deg. Jeg vil gjerne at du skal lese den artikkelen jeg har lagt ved som heter "Forelska i læreren" - den handler også om det å bli forelsket i andre som er eldre og som har et lignende forhold til deg, slik som treneren. Det er også helt greit å være "småforelsket", tenke at treneren er kjekk og snakke med venninner om han. Man må bare ikke la det gå for langt. Det er jo ikke noen tvil om at han er for gammel for deg. 

Du må være forsiktig med å mistolke oppmerksomheten og signalene han gir deg. Som treneren din er det hans jobb å hjelpe deg med alt, og spesielt når dere har private treninger sammen. Da er det bare deg han trener, og han er nødt til å være opptatt av din framgang, kosthold og hvordan det går med deg. Du må ikke tolke det som at han er interessert i deg, eller liker deg på noen annen måte enn at han trener deg og er opptatt av hvordan du gjør det. Jeg tror du kan komme til å ødelegge det forholdet du har til han som din trener om du forteller han at du har følelser for han. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell