Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å være forelsket i treneren?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei!! Jeg bare lurte på om det er naturlig å være forelsket i treneren sin? Han er liksom 40 år ellerno, har to barn og kjæreste.. Jeg spiller jo håndball og har vært på laget i snart et år og jeg er faktisk betatt av han.. Jeg blir alltid lei meg og skuffet hvis han ikke kommer på treningene og etter treningene.. Tenker på han hele tiden.. Den ene datteren hans spiller på laget sammen med meg og jeg syntes så synd på hun for det er jo ikke meningen at jeg skal like faren hennes!? Jeg blir også veldig sjalu hvis han tar på eller snakker med noen av de andre jentene. Jeg føler meg helt syk. Jeg har så lyst til å kysse han og ha sex med han osv, og jeg føler meg så slem og syk.. Jeg elsker når han tar på meg og snakker med meg og jeg har lyst til å ha en affære med han. Men jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke bare kan like gutter på min alder.. Jeg føler også at jeg er ond mot datteren.. Vi har egentlig blitt ganske gode venner og jeg syntes så synd på hun! Hjelp meg...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er helt normalt å kunne bli betatt av treneren, synes han er kjekk og glede seg over at han kommer på trening og lignende. Men du må prøve å bagatellisere det ovenfor deg selv - ikke tenk at du vil ha sex med han og ha en affære med han. Tenk heller at du synes treneren er kjekk og at det er morsomt. Det er helt sikkert flere jenter på laget som synes det, og det er helt normalt.

Les den artikkelen jeg har lagt ved - den handler også om det å være forelsket i treneren. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell