Hopp til hovedinnholdet

Jeg løy og sviktet henne. Skal jeg be om å få henne tilbake eller ikke?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei Jeg pratet med ei jente på en datingside og vi begge var interessert i hverandre og bestemte oss for å møtes. Vi bor 4 fylker fra hverandre (må ta fly) Når vi møttes var det kjærlighet med første blikk og full klaff. En dag så var jeg veldig dum. Jeg løy og sviktet henne. Hun dro fra meg og vi hadde ikke kontakt lengere. Hvem av oss har hatt det mest vondt der? Det er gått 6 mnd nå og jeg tok kontakt med henne i dag og ba om unnskyldning, osv... om hun kunne tilgi meg? Hun svarte: Idiot. Liker jenter jeg svarer at jeg har vært en stor drittsekk mot henne? Vi har kontakten litt i dag og hva kan jeg gjøre for å få det bra og godt igjen? Hvordan overbevise henne? Hvordan kan jeg finne ut om hun fortsatt er interessert i meg? Skal jeg gå videre eller prøve å få hun tilbake?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Her var det mye, skal prøve å ta det litt etter litt. Det er godt du er klar over hva du er gjort, og at det har gått ut over dere begge. Jeg vet ikke hvem som hadde det mest vondt, men jeg tror dere begge har hatt det vanskelig på hver deres måte. Jeg tror hun fortsatt er lei seg/såret over det du gjorde. Forstod ikke helt det med; liker jenter jeg svarer at jeg har vært en stor drittsekk mot henne? Uansett så tror jeg jenter og gutter ønsker å bli behandlet med kjærlighet, omsorg og respekt. Den beste måten er vel å snakke sammen litt forsiktig igjen og spørre henne om hvorvidt hun ønsker å ha kontakt med deg igjen. Ta ting rolig og forsiktig hvis dere begge to ønsker å gå videre og prøve på nytt. Det er vanskelig for en utenforstående å vite hva du burde gjøre. Jeg tror det er fint å gå igjennom sine egne tanker litt; spørre seg selv; ville jeg gjort det igjen? Hvis ja, hvorfor, og hvis nei; hva ville jeg gjort annerledes? Prøv å forstå henne og hennes opplevelse av saken. Etter en stund finner du ut om hun fortsatt er interessert i deg. Og det er bare du som vet hva du bør gjøre, om å gå videre eller prøve å få henne tilbake. Tenk igjennom; hva tror du blir annerledes denne gangen? Ønsker deg lykke til, og legger ved artikler under!


Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Ikke så gode venner lenger?

Venninner (colourbox.com)

Har bestevennen din begynt på en ny skole? Eller har dere så forskjellige interesser at dere ikke lenger har noe å snakke om? Fortvil ikke. Du kan redde vennskapet.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse