Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i læreren min. Hva skal jeg gjøre?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei Jeg er en jente på 15 år , og jeg tror jeg er forelsket i læreren min! Jeg snakker med han på skolen hverdag, og hvis det er noe jeg lurer på så er det han jeg spør. Jeg har stalket han på alle sosiale medier, og han vet det, jeg er redd han vet at jeg er forelsket i han. Men han er liksom 31 og lykkelig gift. Hver gang han er i nærheten , blir jeg helt varm og begynner å smile og hjerte banker 10 ganger fortere. Hvis det er noe jeg trenger så er det han jeg spør. Han er grunnen til at jeg kommer på skolen. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre , hjelp meg please

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Det er mange som opplever å bli forelsket i læreren sin. Det er en person man stoler på, og som i sin jobb viser mye omsorg for deg. Allikevel er det sånn at det aldri kommer til å bli noe mellom deg og han. I tillegg til at han er gift og mye eldre enn deg, så er det ulovlig for han å ha et romantisk forhold til en elev. Hvis du "prøver deg" på han på noen måte vil det være ubehaglig for han, så unngå flørting og lignende. Det er flott at du har et godt forhold til læreren din og at du kan komme til han med problemene dine. Men du må rett og slett bare prøve å komme deg over de følelsene du har for han. Prøv isteden å bli bedre kjent med guttene som går i klassen din. Kanskje finner du en annen du kan få følelser for? 

Jeg legger ved en artikkel med gode tips til deg. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell