Hopp til hovedinnholdet

Naboen min er 17 år eldre, kaller meg sexy og sender meldinger til meg

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har en nabo,som jeg er gla i. Han er hyggelig,god og varm mot meg når jeg møter han. Han virker forelska i meg,for han klemmer meg hver gang jeg møter han,og har aldri gjort eller sagt noe negativt til meg,og rødmer når jeg møter han. Han er 17 år eldre enn meg,og nettop skilt. Han sier til meg at han skal prøve å bli bestevennen min, og min beste nabo. Han bryr seg om meg,og snakker med meg nesten vær dag igjennom mld,med mindre jeg møter han utenfor der jeg bor. Han har sagt før at han synst jeg er fin,søt,prinsesse og sexy. Jeg kjenner han veldig veldig godt,og er gla i han,men ikke noe mer enn det. Hva burde jeg gjøre? Burde jeg bare være meg selv og oppføre meg normalt,eller burde jeg trekke meg unna og bryte kontakten med han? Hva er lurt å gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er ikke greit at en som er 17 år eldre enn deg og naboen din kaller deg for sexy og oppfører seg mot deg på den måten. Jeg tror absolutt det lureste er å trekke seg litt unna. Du bør i alle fall ikke sende meldinger med han på daglig basis - jeg synes det virker som om han tror at dere flørter med hverandre. Det er umodent og dumt av han. Jeg tror også at hvis du fortsetter å svare og gjengjelde den kontakten så gir du inntrykk av at du også er interessert. Det lureste er nok å trekke seg litt unna slik at han kanskje ser at han oppfører seg upassende. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell