Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i konfirmasjonslederen

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jentepå 15 somer forelsket i konfirmasonsledern min..(tror jeg) er 99 prosent sikker,for hver torsdag når jeg har konf møte og jeg ser på han får jeg sånn kribling i kroppen og sommerfugler i magen. Jeg føler meghelt fortapt!for jeg vet at han er for gammel for meg..(aner ikke hvor gammel han er)plus jeg har en ting for gutter som er: Lav,brune elr blåe øyne,brunt hår og markert annsikt(kinnbein osv) anerikkehvorfor!HJELP MEG ER DESPERAT OGJEG HAR MØTE I MORGEN!BUHU

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

For det første så er det veldig vanlig å kunne bli betatt av eldre menn som fungerer som en slags rollemodell for deg og som man har mye med å gjøre. Du må ikke føle at det er unormalt at du får kriblinger i magen når du ser han. Jeg tror likevel ikke at du er forelsket, men at du heller er betatt av han og at du synes det er spennende. Les gjerne den artikkelen jeg har lagt ved som heter «Forelska i læreren». Den handler også om det å bli forelsket i andre eldre menn som har en lignende posisjon.

Jeg synes ikke du skal legge for mye i dette. Det er veldig bra at du forstår at han er for gammel for deg og at det ikke kommer til å bli noe mer mellom dere. Det gjør det hele veldig mye enklere! Husk på at du neppe kommer til å se så mye til han når du er ferdig med konfirmasjonsundervisningen, og da kommer nok følelsene du har til å gå over etter hvert. Jeg synes ikke du skal bekymre deg for det! Tenk at han bare er den kjekke konfirmasjonslederen, og le heller av det enn å synes det er vanskelig. Det går nok over av seg selv. Det er også helt vanlig å kunne ha en «type» gutter som man blir lettere tiltrukket av. Det har de aller fleste!
Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell