Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg slutte å like treneren?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Så det har seg slik at jeg tror jeg begynner å like treneren min. Han er en voksen mann og er faren til bestevenninna mi. Jeg kan ikke fortelle dette til noen fordi det er ganske flaut. Jeg blir glad hver gang han prater til meg og hvis han rører meg. Jeg er 110% på at vi aldri kommer til å bli sammen hahah, han er gift. Jeg er ikke helt forelska, men jeg tror kanskje jeg liker han. What to do? Hvordan kan jeg slutte å like han?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg tror heller ikke at du akkurat er forelsket, men det er veldig vanlig å kunne bli interessert i eldre menn som man har mye med å gjøre. Det er spennende, de er modne og de fungerer som rollemodeller. Les gjerne den artikkelen jeg har lagt ved som heter "Forelska i læreren" - den handler også om det å være forelsket i andre, eldre rollemodeller, som f.eks. treneren. 

Det er i det minste bra at du er klar over at det aldri kan bli noe, og at dette bare er noe som må gå over. Og det kommer det til å gjøre. Akkurat nå ville jeg ikke ha bekymret meg for det. Det eneste du kan gjøre er å prøve å bagatellisere det hele. Det betyr ikke annet enn at du liker treneren, synes han er kjekk og snill, og det er bare en småforelskelse. Det er helt normalt og det gjør ingenting :-)  

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell