Hopp til hovedinnholdet

Hvordan snakke med jenta jeg liker?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er 14 år gammel og sist høst startet jeg på ungdomsskolen. Helt siden jeg starter har jeg vært konstant forelsket i denne jenta. Jeg syns hun er det vakreste som fins, men jeg tør ikke gå bort til henne og snakke med henne. Jeg er ganske feig og sjenert når det kommer til kjærlighet. Hun er blant "de populære", og jeg med "de andre". Jeg har venner, blir ikke utsatt for mobbing eller noe sånt, jeg tør bare ikke snakke med henne. Noen tips? Takk

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Dersom du liker denne jenta godt må du nesten ta kontakt for at hun skal like deg tilbake. Dersom dere har felles venner kan du prøve å ta kontakt gjennom dem. Hvis ikke kan du begynne med å smile litt når du ser henne og se om hun gjengjelder smilingen. Gjør hun dette kan du prøve å si hei når du går forbi henne. Selv om det er skummelt bør du ta initiativ! Jeg legger ved noen artikler som du burde lese, lykke til!


Mvh. ungdomsredaksjonen 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse