Hopp til hovedinnholdet

Han er 5 år eldre enn meg, men jeg vil kjøpe en gave til han. Hva?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har blitt kjent med en fyr som er 5år eldre en meg, som jeg nå har blitt småforelsket i.. han sier at grensa hans går på 18.. altså jeg er 1 år for liten! -.- Jeg og han har bursdag på samme dag, for og være litt grei tenkte jeg å kjøpe en bursdagsgave for å vise at jeg faktisk bryr meg om han å at jeg setter pris på han! Men jeg vet ikke hva jeg skal kjøpe til han. Synes dette er vankelig og tenkte kanskje du kunne hjelpe meg med det, dette er ikke lenge til så trenger råd! helst ikke noe som koster all verden. Han blir nå 22 år gammel. På forhånd, takk!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Jeg skjønner at du har behov for å vise denne gutten at du bryr deg om han, og det er hyggelig at du vil kjøpe en gave til han. Men 5 år er en veldig stor aldersforskjell, og han har selv sagt at du er for ung. Så jeg tror nok det er bedre for deg å prøve å komme deg over de følelsene du har for han. Hvis du tror han kommer til å kjøpe en gave til deg kan du jo kjøpe noe til han, men hvis ikke så vil jeg anbefale deg å la det være. Ikke bruk tid og penger på en som ikke føler det samme som deg. 

Men hvis du ender med å kjøpe en gave så kan det være en idé å finne noe som har å gjøre med interessene hans. Eller kanskje han har et favorittgodteri eller snacks? Men det kan også være fint å bare skrive et kort hvor du forteller at du setter pris på han. Jeg tipper han blir mer glad for det enn en gave. 

Håper dette svaret var til hjelp.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell