Hopp til hovedinnholdet

Er 10 års aldersforskjell greit?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg har møt en gutt som er kjempe snill og omtenksom. Vi har snakket en del sammen når våre familier var sammen på hytta i påsken men etter det har ingenting skjedd. Jeg tror at jeg er forelsket, når jeg tenker på han kjenner jeg at det killer i magen.:) moren min merket det også at vi pratet en del, og spurte om det var noe? Hennes tanke var nok den store aldersforskjellen... Jeg er 16 og han er 23/25 år. Han er utrolig kjekk i tillegg og han virket faktisk nervøs når vi satt i bilen sammen en gang. Hver gang vi snakket sammen så flyter samtalen vår(?) ja han har opplevd mye mer en meg men han deler gjerne hva han har gjort osv uten og vær bedrevitende. Jeg er tiltrukket til eldre gutter, Men 10 år aldersforskjell er det greit?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

10 år aldersforskjell er veldig mye, og jeg mener at det er for mye. Du er bare 16 år. Du har kanskje ikke begynt på videregående enda, og han var ferdig for mange år siden. Jeg har lagt ved en artikkel om aldersforskjell i kjæresteforhold. Her står det listet mange ting som kan være utfordringer når man er sammen med en som er mye eldre. Det er selvsagt noe man må vurdere fra situasjon til situasjon, men 10 år er i alle tilfeller en stor aldersforskjell. 


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell