Hopp til hovedinnholdet

Jwf er fortsatt forelsket i læreren min etter 6 år. 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. At for 6 år siden hadde jeg en ung mann som lærer. Jeg gikk da i 3 klasse på barneskolen og i 4 klasse slutta han. Så siden da verken sett eller snakka med han. Men jeg har fortsatt følelser for han. Jeg syntes han var kjekk og likte han godt. Men plutselig nå så ser jeg han kjøre forbi mange ganger og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Liksom etter 6 år så ser jeg han igjen så vidt fordi han khører forbi der jeg går. Jeg vet at det ALDRI kommer til å skje noe mellom oss, og at dette sikkert bare er noen følelser som kom til å forsvinne. Men det har gått 6 år nå og jeg ser han så vidt. Hva skal jeg gjøre for å glemme disse følelsene??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for sprsmålet ditt. Det er mange jenter som opplever å få følelser for en lærer, særlig når læreren er en ung mann. Men som du sier så er kan det ikke bli noe mellom deg og denne mannenn, og det beste er å prøve å komme over følelsene du har for han. Jeg skjønner at det ikke er så lett når du ser han hver dag, men du må rett og slett bare være litt streng mot deg selv. Ikke la deg selv tenke på han. Hvis du hele tide lar han være en del av deg og tankene dine blir det vanskelig å glemme han. Så prøv å skyv tankene over på noe annet når du merker at du tenker på han. Lag deg en "liste" i hodet med ting du kan tenke på, for eksepel noe du gleder deg til å gjøre i ferien, hva du skal ha på deg i morgen, fritidsaktiviteten din eller noe annet du liker å gjøre. Gjør også ting som får tankene over på noe annet, som å trene, være med venner, lese en bok eller se en film, eller noe annet du trives med. 

Og så kan det være lurt å prøve å bli bedre kjent med gutter på din egen alder, kanskje møter du noen som du får følelser for.

Jeg legger også ved en artikkel som kan gu deg noen tips.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell