Hopp til hovedinnholdet

Har vært det lenge og prøver å flørte med gutten, men tror ikke han liker meg. Burde jeg bare fortelle han rett ut hva jeg føler?

 

Spørsmål
Er en jente på 15 som er utrolig forelsket. Har vært det lenge og prøver å flørte med gutten, men tror ikke han liker meg. Burde jeg bare fortelle han rett ut hva jeg føler? For hvis han da svarer at han ikke liker meg på den måten, så hvet jeg i det minste hva han mener. Og da er det lettere å komme over ham/ ikke være foelsket i han lenger. Jeg syns det er veldig slitsomt å tenke så mye på han og bruke så mye av tiden min på han, hvis han ikke føler det samme..
Hilsen "Forvirret"
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Det er spennende å være forelsket, men det er ikke alltid like enkelt. Så fint at du tørr å flørte! Dette er en kjempe fin måte for å se om den andre liker deg som en evnt. kjæreste. Dersom gutten du har flørtet med ikke har gitt deg noe respons, synes jeg at du kan være mer direkte. Enig med deg om at det da er letter å evnt. glemme han. Men det kan jo være at det er denne måten han forstår at du liker han, det er ikke alle som skjønner flørting. Så prøv det du og masse lykke til.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om klimaet?

Hvor mye papir bruker den gjennomsnittlige europeer på en måned?